وزیر نیرو در بازید از سد وحدت شهرستان بستان آباد مطرح کرد:

اجرای اقدامات گسترده برای افزایش بهره‌وری منابع آبی کشور

وزیر نیرو گفت: اقداماتی در راستای افزایش سطح بهره‌وری از منابع آبی به صورت جدی در دستور کار قرار دارد؛ به هر میزان در این راستا موفق باشیم سهم محیط زیست از جمله تالاب‌ها خواهد شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، "عباس علی آبادی" امروز (پنجشنبه) در بازید از سد وحدت شهرستان بستان آباد آذربایجان شرقی گفت: مسائل و مشکلات مربوط به حوزه صنعت آب که از تکالیف وزارت نیرو به شمار می‌رود همواره پیگیری می‌شود.
وزیر نیرو با بیان اینکه مسائل سد کلقان پیگیری شده است، افزود: مطالعات این سد به اتمام رسیده و اکنون آماده دریافت ماده ۲۳ است. چنانچه این مهم محقق شود بی‌تردید خبر خوشایند کننده‌ای برای مردم این منطقه به شمار می‌رود.
وی درخصوص احیای تالاب بین المللی قوریگل اظهارداشت: در این زمینه اقدامات خوبی در حال انجام است و تلاش‌ها با فکر و تدبیر و نیز استفاده از فناوری‌های روز دنیا صورت می‌گیرد و امید است مثمر ثمر باشد.
علی‌آبادی یادآور شد: اقدامات دیگری در راستای افزایش سطح بهره‌وری از منابع آبی به صورت جدی در دستور کار قرار دارد. به هر میزان در این راستا موفق باشیم سهم محیط زیست از جمله تالاب‌ها می‌شود.
وزیر نیرو درباره برنامه‌های دولت چهاردم در حوزه تامین برق خاطرنشان کرد: در این زمینه برنامه‌های گسترده‌ای پیش‌بینی شده است که مربوط به مصرف، تولید، احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر، افزایش بهره‌وری در نیروگاه‌های موجود برای تولید بهتر و مصرف سوخت کمتر... است.
کد خبر: 3210
  تاریخ خبر : 16 اسفند 1403
 167
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 185
  • بیشترین بازدید همزمان : 404
  • بازدید امروز : 10,270
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 15,310,215
  • آخرین به روزرسانی : 10 اردیبهشت 1404 13:54:10
  • شناسه IP شما : 18.223.23.30

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تبریز ـ بلوار ۲۹ بهمن ـ شرکت آب منطقه اى آذربایجان شرقى
  • کدپستی : ۵۱۵۶۹۱۷۷۳۷
  • تلفن : 041۳۳۳۸۲۱۱۱-19
  • فاکس : 041۳۳۳۰۸۴۱۲
  • پست الکترونیکی : Pubrel[at]azarwater.ir
  • پیامک : ۳۰۰۰۱۲۲۲۲۲
  • تلفن گویا : 041۳۳۳۸۲۰۰۰