تشکیل جلسه شورای حفاظت ازمنابع آب در سراب

رئیس اداره منابع آب شهرستان سراب از تشکیل جلسه شورای حفاظت از منابع آب در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی حسن مبشر اقدم با اعلام این خبر افزود: این جلسه به ریاست فرماندار سراب و با حضور مدیر مطالعات پایه منابع آب و نماینده مجری طرح احیا و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی و سایر اعضا تشکیل شد.

در این جلسه اقدامات کاهش مصرف آب توسط جهاد کشاورزی همزمان با اقدامات حفاظت و کنترل آب، تشکیل کمیته برای رسیدگی به مشکلات کشاورزان شهرستان با حضور بخشداری مرکزی مهربان و اداره منابع آب و منابع طبیعی با مسئولیت جهاد کشاورزی، اجرای برنامه‌های کاهش مصرف در پایاب ۳۴۷ حلقه چاه دارای اضافه برداشت، ایجاد شبکه آبیاری یکپارچه در پایاب چاه‌های منطقه برای کاهش هدر رفت آب، اعلام وضعیت زرد به کشاورزان در خصوص مصرف بهینه طبق پروانه بهره‌برداری صادره مورد تصویب قرار گرفت.

مبشر اقدم افزود: همچنین اطلاع رسانی به کشاورزان مبنی بر عدم شارژ مازاد چاه‌های کشاورزی در سال جاری با توجه به وضعیت تغذیه آبخوان و برگزاری نشست های ترویجی مربوطه توسط جهاد کشاورزی با همکاری اداره آب تصویب شد.

کد خبر: 3310
  تاریخ خبر : 18 اردیبهشت 1404
 8
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 102
  • بیشترین بازدید همزمان : 404
  • بازدید امروز : 275
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 15,382,903
  • آخرین به روزرسانی : 18 اردیبهشت 1404 13:58:06
  • شناسه IP شما : 18.189.3.134

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تبریز ـ بلوار ۲۹ بهمن ـ شرکت آب منطقه اى آذربایجان شرقى
  • کدپستی : ۵۱۵۶۹۱۷۷۳۷
  • تلفن : 041۳۳۳۸۲۱۱۱-19
  • فاکس : 041۳۳۳۰۸۴۱۲
  • پست الکترونیکی : Pubrel[at]azarwater.ir
  • پیامک : ۳۰۰۰۱۲۲۲۲۲
  • تلفن گویا : 041۳۳۳۸۲۰۰۰