مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی:

ضرورت امروز حل علمی مسائل آب است

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به پتانسیل و ظرفیت بالای همکاری صنعت و دانشگاه گفت: راه‌حل بخشی از مشکلات صنعت آب در دانشگاه‌ها نهفته و ضرورت امروز صنعت آب،حل علمی مسائل است.


 

 

به گزارش روابط عمومی آب منطقه‌‌ای آذربایجان شرقی، یوسف غفارزاده در نشست سه‌شنبه‌های دانشگاهی وزارت نیرو با دانشگاه تبریز، بر اهمیت ارتباط نزدیک‌تر بین صنعت و دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: رابطه خوبی بین صنعت و دانشگاه در آذربایجان شرقی وجود دارد و یکی از اهداف این نشست، کاربردی کردن پایان‌نامه‌های علمی و آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار صنعت است.

غفارزاده با اشاره به پیشرفت‌های قابل توجه در همکاری‌های علمی و پژوهشی، اظهار کرد: در سه سال گذشته، بیش از ۴۰ مقاله تحقیقاتی و ۵۰ پایان‌نامه علمی در زمینه‌های مختلف آب در شرکت آب منطقه‌ای پذیرفته و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری به مبلغ ۲۵ میلیارد تومان در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این میزان افزایش یابد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی همچنین از انتخاب این شرکت به عنوان پایلوت در زمینه هوش مصنوعی خبر داد و گفت: این پروژه با همکاری دانشگاه تبریز اجرایی خواهد شد که می‌تواند تحولی در بهینه‌سازی مدیریت منابع آب ایجاد کند.

غفارزاده در پایان، ورود بخش آموزش وزارت نیرو به همکاری با دانشگاه‌ها را نویددهنده تحولی علمی در صنعت آب و برق دانست و بر لزوم افزایش تعاملات علمی و پژوهشی در راستای تجاری‌سازی فناوری‌ها تأکید کرد.

کد خبر: 3382
  تاریخ خبر : 20 خرداد 1404
 11
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 22
  • بیشترین بازدید همزمان : 404
  • بازدید امروز : 9,520
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 15,711,203
  • آخرین به روزرسانی : 26 خرداد 1404 07:21:23
  • شناسه IP شما : 216.73.216.63

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تبریز ـ بلوار ۲۹ بهمن ـ شرکت آب منطقه اى آذربایجان شرقى
  • کدپستی : ۵۱۵۶۹۱۷۷۳۷
  • تلفن : 041۳۳۳۸۲۱۱۱-19
  • فاکس : 041۳۳۳۰۸۴۱۲
  • پست الکترونیکی : Pubrel[at]azarwater.ir
  • پیامک : ۳۰۰۰۱۲۲۲۲۲
  • تلفن گویا : 041۳۳۳۸۲۰۰۰