
به گزارش روابطعمومی، در این بازدید میدانی، معاون برنامهریزی شرکت آب منطقهای پس از گزارش وضعیت طرح، مهمترین چالش موجود را عدم تأمین اعتبار متناسب با برنامه زمانبندی اعلام نمود.
مجتبی جلیل زاده با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹۴ درصدی عملیات اجرایی تصفیه خانه، تأکید کرد: با بهرهبرداری از تصفیهخانه و اجرای کامل خط انتقال، تأمین آب شرب شهرهای جلفا و هادیشهر محقق خواهد شد.
حبیب زاده، نماینده مردمجلفا، مرند و هادیشهر ضمن تاکید بر اهمیت این پروژه در تامین نیازهای منطقه، خواستار تسریع در تکمیل عملیات اجرایی شد.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزیر نیرو نیز ضمن قدردانی از اقدامات انجامشده و تاکید بر اهمیت پروژه گفت: مطابق سیاستهای وزارت نیرو در تکمیل طرحهای نیمهتمام، این پروژه باید طبق برنامه تا پایان سال جاری به بهرهبرداری برسد و ایستگاه و خط انتقال جلفا نیز در سال آینده کامل و وارد مدار شود.
یزدان رضایی با تأکید بر ضرورت تسریع عملیات، دستور داد اعتبارات لازم برای اتمام عملیات اجرایی تصفیهخانه تا پایان سال ۱۴۰۴ و تکمیل ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب جلفا تا تابستان ۱۴۰۵ تخصیص یابد و بر همکاری همه دستگاههای ذیربط جهت تکمیل پروژه در مواعد مقرر تأکید کرد.