
به گزارش روابط عمومی، عبداللهی،نماینده مردم اهر در این جلسه با قدردانی از صبر مردم هریس و بخشایش گفت: «مشکلات آبی این مناطق ناشی از قرار گرفتن در حوضه آبریز دریاچه ارومیه است و محدودیتهای طبیعی تأمین آب را افزونتر کرده است.» او تصریح کرد: «با توجه به وابستگی معیشت مردم به زراعت و دامداری، تأمین آب پایدار ضرورتی فوری است.»
کردی، معاون مالی، حقوقی و مجلس وزارت نیرو نیز تأکید کرد: «مشکلات آب شرب هریس در اولویت وزارت نیروست و ایجاد سد هرزهور مهمترین راهکار تأمین شرب این شهرستان به شمار میرود.» وی افزود: «مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی از مدیران ردهاول حوزه آب کشور هستند و با پیگیری ایشان، حمایت استاندار و همراهی دستگاهها، رفع مشکلات با اولویت پیگیری خواهد شد.»
وی همچنین نوع پیگیریهای نماینده اهر را «ویژه و مؤثر» توصیف کرد و گفت: «آقای عبداللهی بدون هیاهو، اولویتهای بحق منطقه را با جدیت دنبال کردهاند.»
در ادامه، غفارزاده، مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی با اشاره به مشکلات بخشایش اعلام کرد: «آمادگی داریم طرحریزی مجدد بهرهبرداری از حقآبه اوجانچای را انجام دهیم.» او افزود: «با توجه به شور بودن آبهای زیرزمینی هریس، ایجاد سد هرزهور در دستور کار است و با اخذ مجوز آبگیری تا حجم ۵ میلیون مترمکعب، عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.»
در پایان جلسه بر لزوم هماهنگی دستگاههای اجرایی استان برای تسریع در رفع مشکلات زیرساختی آب و انرژی هریس تأکید شد.