انسداد فوری چاه غیرمجاز در ملکان با دستور قضایی

یک حلقه چاه غیرمجاز در اراضی روستای «قره‌چال» شهرستان ملکان با دستور مستقیم مقام قضایی و هماهنگی نیروی انتظامی، پیش از بهره‌برداری مسدود شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی، در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر حفاری غیرقانونی، تیم گشت و بازرسی اداره منابع آب ملکان با اخذ دستور قضایی و پشتیبانی فرماندهی انتظامی در محل حاضر شده و ضمن توقف عملیات حفاری، دستگاه مربوطه را توقیف کرد.

در ادامه، چاه حفرشده با نظارت کارشناسان فنی پر و مسلوب‌المنفعه شد و ادوات مربوطه نیز جهت طی مراحل قانونی به پارکینگ منتقل گردید. با مسدودسازی این چاه، از برداشت غیرمجاز سالانه حدود ۳۰ هزار مترمکعب آب زیرزمینی جلوگیری به عمل آمد؛ اقدامی که نقش مؤثری در حفاظت از سفره‌های آب زیرزمینی و جلوگیری از افت منابع آبی منطقه ایفا می‌کند.

حسین نوروزی، رئیس اداره منابع آب ملکان، با تأکید بر اینکه صیانت از آب‌های زیرزمینی خط قرمز مدیریت منابع آب است، از شهروندان خواست هرگونه تخلف در حوزه برداشت‌های غیرمجاز را به اداره منابع آب یا پلیس ۱۱۰ گزارش کنند و تصریح کرد برخورد قانونی با متجاوزان به منابع آبی با قاطعیت ادامه خواهد داشت.

کد خبر: 3776
  تاریخ خبر : 5 اسفند 1404
 12
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 34
  • بیشترین بازدید همزمان : 1268
  • بازدید امروز : 8,614
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 17,443,322
  • آخرین به روزرسانی : 5 اسفند 1404 11:30:11
  • شناسه IP شما : 216.73.216.187

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تبریز ـ بلوار ۲۹ بهمن ـ شرکت آب منطقه اى آذربایجان شرقى
  • کدپستی : ۵۱۵۶۹۱۷۷۳۷
  • تلفن : 041۳۳۳۸۲۱۱۱-19
  • فاکس : 041۳۳۳۰۸۴۱۲
  • پست الکترونیکی : Pubrel[at]azarwater.ir
  • پیامک : ۳۰۰۰۱۲۲۲۲۲
  • تلفن گویا : 041۳۳۳۸۲۰۰۰